tirsdag 21. juli 2009

Sommer(boller)

Da har vi fått tapesert og malt gangen. Fargen ble IKKE fin. Skulle ha en lys lys grønnhvit farge.. Isteden ble den mørk turkis... Hmmm... Lurer på hva han som blandet fargen har drivi med. Det er nå hvertfall alt for liten gang til å ha den mørke fargen. Så da blir det å gå og klage og male på nytt. Fått malt en dør hvit for å teste hvordan det ble. Og det ble faktisk ikke så verst.. Så da skal vi male resten også istedenfor å kjøpe nye. Bare kjøpe nye dørhåndtak. Blir nok så bra så.

I går lagde jeg deilige sommerboller... De ble kjempe gode. Kan jo ikke bare pusse opp.. og siden været er dårlig er det litt kos å bake og kose seg. Siden svein hater vaniljekrem så ble det et par sommerboller med kanel, sukker og rosiner isteden. Enkelt er det og.. lager vanlig bolledeig, kjevler den ut til en firkant, pensle med vann, strø på sukker og kanel og rulle deigen sammen til en pølse. Så kutter man den bare opp i småbiter og trykker ned vaniljekrem i midten.

Vel nå er jeg inni siste ferie uka også, og jaggu fikk vi ikke presset inn en liten tur til. Skal en tur til Aremark. Skal se på en god kamerat av svein som skal kjøre rally. Drar nedover torsdag kvelden og blir til søndag. Vi er ganske mange som skal dra.. så det blir nok moro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar