onsdag 1. juli 2009

Salg Av Leiligheten Og På Husjakt

Da har vi fått godkjent lån. Så nå er det bare å klargjøre denne leiligheten for salg. Noe småtteri som gjenstår. Flislegging på kjøkkenet. Spotter i tak på bad og gang. Og litt småtteri her og der. Også klarer vi ikke helt å bestemme oss for om vi skal pusse opp badet på nytt igjen. Badet er egentlig ganske pent og pusset opp for 4 år siden. Men det er noen luftbobler under gulvflisene og litt skeive fliser på veggen. Ellers er det helt perfekt. Så what to do????

Håper på å finne et hus som ligger her i sentrum eller oppover mot Mjøndalen... Har nok større sjanse mot Solbergelva, Krokstadelva og steinberg... Men der har jeg ikke noe imot å bo. Samme for meg egentlig hvor stort huset er.. Bare det har 3 soverom, kjøkken, bad og stue. Det viktigste er stooooor hage.

Så er det noen som er på utkikk etter en så absolutt pen oppusset leilighet på Tangen i Drammen så bare si ifra. Akkurat nå har den en takst på 1.050 000. Den er på 75 kvadrat. Har 1 soverom, stor stue/spisestue med vedovn. Kjøkken med kirsebær innredning fra IKEA. Bad med sorte og hvite fliser. Gang og soverom er akkurat pusset opp med veggpanel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar